KARS / KAĞIZMAN - Akdam Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

Akdam Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

AĞDAM KÖYÜ AFET EVLERİ MEVKİİ AFET EVLERİ KÜME EVLERİ NO 31 KAĞIZMAN / KARS
Vizyon
Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda çağdaş ülkeler düzeyinde bir eğitim uygulayarak öğrencilerimizi ve çevremizi bilgilendirmek, eğitimlerini sağlamak, kendileri ve ülkemiz için yararlı birer birey olmalarını gerçekleştirmektir.
Misyon
Bizler idareci, öğretmen bir bütün olarak gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde bütün imkansızlıklara rağmen öğrencilerimizin, bilgili, başarılı, kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri, 21. yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için çalışacağız.
Başarılar
2008-2009 yılı Toplam Kalite Yönetiminde ilçe ikinciliği. 2009-2010 yılı Toplam Kalite Yönetiminde ilçe ikinciliği.
08.10-15.00
Sobalı
Ulaşım
Köyün kendi içerisinde ilçe merkezine taşıma yapan minibüsler bulunmaktadır. Öğretmenler bu minibüslerle ilçe merkezine gidiş geliş yapmaktadır.
Akdam köyü afet evleri Kağızman/Kars
ilçe merkezine uzaklık: 20 km İl merkezine uzaklık : 90 km